ביקורות לקוחותראג'מה

כל הביקורות נכתבו על ידי לקוחות שהזמינו באתר בלבד
לקוח/ה שקנו באתר
נועה ר.
20/08/2024

לקוח/ה שקנו באתר
זאב
10/08/2024

לקוח/ה שקנו באתר
איתי
01/08/2024

לקוח/ה שקנו באתר
ראובן קוסט
22/07/2024

לקוח/ה שקנו באתר
נעמי
19/07/2024

לקוח/ה שקנו באתר
ישי שטרן
19/07/2024

האוכל הגיע חם, והיה טעים ואוטנתי.

לקוח/ה שקנו באתר
אריאלה עבודי
11/07/2024

טעמים עדינים ומצויינים

לקוח/ה שקנו באתר
מיה פ.
01/07/2024

לקוח/ה שקנו באתר
נבות
09/06/2024

לקוח/ה שקנו באתר
יונתן מתתיהו
04/06/2024

לקוח/ה שקנו באתר
אורית רוזן
21/04/2024

לקוח/ה שקנו באתר
איתמר
30/03/2024

לקוח/ה שקנו באתר
offir goldstein
20/02/2024

לקוח/ה שקנו באתר
דוד סילורה
16/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אביחי
16/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
Anonymous
09/12/2023

לקוח/ה שקנו באתר
דוד סילורה
26/11/2023

לקוח/ה שקנו באתר
טובית אהוביה נוימן
04/11/2023

לקוח/ה שקנו באתר
שחר
11/10/2023

לקוח/ה שקנו באתר
רם דור
08/10/2023

לקוח/ה שקנו באתר
חנה
12/08/2023

לקוח/ה שקנו באתר
יעל
09/08/2023

טעים ביותר, ממש כמו לחזור לצפון הודו

לקוח/ה שקנו באתר
ציפי
08/08/2023

לקוח/ה שקנו באתר
רשף גנוסר
04/08/2023

לקוח/ה שקנו באתר
נעמי זוסקוביץ׳
26/07/2023

טעים מאוד

לקוח/ה שקנו באתר
אוסי
24/07/2023

לקוח/ה שקנו באתר
Anonymous
13/07/2023

לקוח/ה שקנו באתר
איתי פ.
03/07/2023

לקוח/ה שקנו באתר
Anonymous
02/07/2023

באמת מצטערת, אבל מעולם לא התאכזבתי כלכך מאוכל הודי. אני אוכלת באופן קבוע אוכל הודי, רציתי לנסות מקום חדש ולגוון, הציפייה הייתה בשמיים והאוכל פשוט לא צלח לצערי,

לקוח/ה שקנו באתר
אסנת צוק גולדבלט
21/06/2023

לקוח/ה שקנו באתר
תרצה רייניץ
14/06/2023

אמא שלי מאוד אוהבת לאכול תבשילי קטניות שונים. הקארי והשעועית יוצרים רבדים שונים של טעמים מעניינים ומסקרנים.

לקוח/ה שקנו באתר
ששי בר
14/06/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אולגה טכשר
12/06/2023

לקוח/ה שקנו באתר
Anonymous
03/06/2023

לקוח/ה שקנו באתר
לוי גל
06/05/2023

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
14/04/2023

לקוח/ה שקנו באתר
להב
03/04/2023

לקוח/ה שקנו באתר
רייניץ תרצה
26/03/2023

הפעם המנה של הראג'מה הייתה ממש מעולה, והשעועית הייתה מבושלת במידת הרכות המתאימה.

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
04/03/2023

טעים אך יקר יחסית לגודל המנה

לקוח/ה שקנו באתר
שור ב.
18/02/2023

לקוח/ה שקנו באתר
לב א.
17/02/2023

טעים

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
28/01/2023

לקוח/ה שקנו באתר
לואל רן
18/12/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
17/12/2022

לקוח/ה שקנו באתר
להב
03/12/2022

לקוח/ה שקנו באתר
איזנברג
26/11/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
13/11/2022

טעים מאוד

לקוח/ה שקנו באתר
המבורגר א.
13/11/2022

טעים

לקוח/ה שקנו באתר
אייזנברג יוסי
05/11/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אירית
03/11/2022

לקוח/ה שקנו באתר
רפופורט ליה
31/10/2022

לקוח/ה שקנו באתר
וייס ע.
26/10/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
05/10/2022

מנה טעימה מאד, לא פעם ראשונה שלקחנו. משום מה הפעם השעועית הייתה מעט קשה. עדיין מנה משובחת

לקוח/ה שקנו באתר
עדינה ק.
14/09/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
10/09/2022

מעולה

לקוח/ה שקנו באתר
פרידמן ניר
10/09/2022

לקוח/ה שקנו באתר
ון רלטה אורי
08/08/2022

סבבה

לקוח/ה שקנו באתר
מיכל
17/07/2022

לקוח/ה שקנו באתר
רייניץ תרצה
16/07/2022

לקוח/ה שקנו באתר
Kalandarov Mira
13/07/2022

מצוין

לקוח/ה שקנו באתר
גפני קלייר
11/07/2022

מרקוס
22/05/2022

לקוח/ה שקנו באתר
ברכה דנה
07/04/2022

לקוח/ה שקנו באתר
אנונימי
02/04/2022

לקוח/ה שקנו באתר
חלמיש ברוך
01/04/2022

עדי שורק
25/09/2021

ביטול
49.00 

ראג'מה, תבשיל הודי מסורתי עשיר בטעמים המורכב משעועית אדומה, גראם מסאלה , בצל, ועגבניות, התבשיל מאוד מפורסם בצפון הודו, מזין ובריא
מרכיבים: שעועית אדומה, עגבניות , בצל , שום, גינגר, חלב קוקוס, קאשיו, גראם מסאלה

ראג'מה

חצי ליטר
רג'אמה הוא מאכל פופולרי מצפון הודו העשוי משעועית אדומה מבושלת ברוטב סמיך וטעים על בסיס עגבניות. המנה הלבבית והמזין הזו היא מרכיב עיקרי בהרבה משקי בית בהודו, במיוחד באזור פנג'אב. השעועית האדומה מושרת למשך הלילה ולאחר מכן מבושלת עם בצל, שום, ג'ינג'ר ותערובת תבלינים כולל כמון, כוסברה, כורכום וגראם מסאלה. העגבניות מוסיפות עושר חריף לרוטב, שמתבשל עד שהשעועית רכה והטעמים מתמזגים זה לזה. רגא'מה מעוטרת בדרך כלל בכוסברה טרייה ומוגשת חמה עם אורז בסמטי מאודה, המכונה "ראג'מה צ'וואל", או עם לחמים הודיים כמו רוטי או נאן. השילוב של השעועית הקרמית והרוטב הארומטי והחריף יוצר מנה מנחמת ומשביעה שמתאימה לארוחה דשנה במיוחד בחודשים הקרים יותר.
49.00 

מקורה ומוצאה של הראג׳מה

מקור הראג'מה מתת היבשת ההודית, במיוחד באזור פנג'אב, שם הוא מאכל עיקרי. השימוש בשעועית אדומה במטבח ההודי הושפע מהכנסת שעועית אלו מאמריקה במהלך הבורסה הקולומביאנית.

השתלבות ראג׳מה עם מנות הודיות אחרות

ראג׳מה משתלב מצוין עם מנות הודיות שונות. תיהנו ממנו עם אורז בסמטי מאודה ל"ראג'מה צ'וואל" מסורתי, או הגישו אותו עם רוטי או נאן. זה גם משלים תוספת של יוגורט, סלט או מנת ירקות פשוטה לארוחה מאוזנת.

יתרונות בריאותיים של הרא׳גמה

ראג'מה מציעה יתרונות בריאותיים רבים, בהיותה עשירה בחלבון, סיבים תזונתיים וויטמינים ומינרלים חיוניים כמו ברזל וחומצה חומצה. חומרים מזינים אלה תומכים בבריאות מערכת העיכול, מייצבים את רמות הסוכר בדם ומספקים אנרגיה מתמשכת, מה שהופך את ראג'מה לתוספת מזינה לכל דיאטה.

ראג׳מה במסעדה הודית

במסעדה הודית,ראג'מה היא אופציה צמחונית וטבעונית אהובה, המודגשת לעתים קרובות בזכות טעמיה העשירים והמנחמים והמרקם הלבבי. הוא מוגש בדרך כלל עם אורז או לחם, ומספק לסועדים ארוחה בריאה ומשביעה המשקפת את המהות של המטבח הצפון הודי ביתי.